Läs om våra tjänster

Nedan hittar du en beskrivning av alla våra tjänster. I vårat erbjudande ingår en öppen och enkel kostnadsstruktur för era företag och resturanger som ni kan läsa mer om nedanför.

Resturanghantering + Hemsida

Just nu!

För nya konton ingår Plats- och menyhantering vid registrering av första resturangen! Kom igång enkelt och säkert.

Kärnan av Pixxa är att tillåta våra användare att hantera deras resturanger så enkelt som möjligt. För att göra detta har vi enkelt bakat in alla våra funktioner i en och samma lösning. Det enda ni behöver tänka på är att lägga upp era resturanger och börja fylla i information till era kunder, så löser vi resten.

I systemet ingår moduler för nedan funktioner. Allt ingår i grundpriset, så ni behöver inte tänka på att lägga till eller ta bort tjänster för att hålla kostnaderna låga.

  • Resturang
  • Menyer
  • Rätter
  • Egen hemsida
299kr/mån
inkl. moms

Plats- och menyhantering

Om ni önskar ha hjälp med att komma igång med systemet är det inga problem. Vi hjälper er! Denna tjänsten är ett tillägg som är tänkt för er som snabbt vill upp mer eran hemsida. Vi hjälper er med startuppsättning och lägger in era menyer, rätter och ingredienser.

Detta är en engångskostnad som göras som tillägg till er vanliga prenumerationsavgift.

599kr
inkl. moms

Egen domänuppsättning

Att ha en egen domän är ett bra marknadsföringsverktyg men absolut inget måste. Använder ni Pixxa så får automatiskt en address på nätet som pekar mot er hemsida och gör att era kunder enkelt kan hitta er. Detta är ett tilläggspaket där Pixxa hjälper er att hitta en passande domän och administrerar sedan denna åt er. Väljer du att ta hjälp av oss för domänhantering så ingår:

  • Inköp av domän
  • Uppsättning av hemsida
  • Löpande administration

Köper ni en domän via oss tillkommer ingen extra kostnad för administration.

Detta är en engångskostnad som göras som tillägg till er vanliga prenumerationsavgift.

799kr
inkl. moms