Integritetspolicy

Vi datten AB (“Pixxa”, “vi”, “vår”, “oss”) med organisationsnummer 559400-9697, är ansvariga för dina personuppgifter och behandlingen av dessa uppgifter som samlats in efter våra kunder ingått avtal med oss om att använda sig av våra tjänster.

Vi respekterar din integritet och är måna om att skydda dina uppgifter. Vår integritetspolicy innehåller information om vår behandling av dina uppgifter och beskriver varför och hur vi behandlar dem. Vi listar även våra partners som vi eventuellt delar viss information med för att kunna bedriva vår verksamhet.

Var samlar vi in data?

Vi samlar in data när användare registrerar sig, eller loggar in. Därefter samlar data kontinuerligt in från användarinmatning via vår applikation. Denna data kan komma att kompletteras via offentliga register.

Vi samlar även in kontaktinformation via vårat kontaktformulär som kräver godkännande vid användning.

Vilken data vi in?

  • Företagsuppgifter
  • Organisationsnummer
  • Address
  • Kontaktperson (namn, e-post, telefonnummer)

Vi samlar in information för att kunna hantera och kommuicera våra kunder. Det krävs även att vi samlar in information för att redovisa för vilka våra kunder är och kunna ta betalt av dem. Kopplat till företaget samlar vi även in uppgifter om dess kontaktperson som är mottagare av fakturor och kommunikation.

Utöver insamling vid registrering och användning av vår tjänst kan e-postaddresser, telefonnummer och organisationsnummer komma att samlas in vid användning av kontaktformulär.

Överföring av Personuppgifter

För att bedriva vår verksamhet kan vi behöva ta hjälp av externa parter som behandlar personuppgifter åt oss. Nedan är en summering på partners vi samarbetar med för att möjliggöra våra tjänster och dess upplevelser till dig som kund.

  • Stripe – Vi skickar kunddata för företag som krävs för att kunna ta del av vårat prenumerations- och erbjudandeutbud.
  • Plausible – Vi skickar icke-identifierbar besöksstatistik. Ingen information som förs över kopplas till dig som användare.

Integritetspolicy uppdaterades 2022-10-05.