Våra funktioner

Har du frågor kring hur Pixxas tjänst fungerar, eller vad som faktiskt ingår i vårat erbjudande har du kommit helt rätt! Här finner du funktionsbeskrivningar som vi hoppas ska reda ut eventuella frågetecken.

Hemsidor

Kärnan i vår tjänst är att vi hjälper er resturang att synas på webben. Vårat mål är att hjälpa er att skapa en tydlig, modern, snabb och enkel hemsida för er att redigera, och för era kunder att hitta er på.

Resturanger

För att kunna skapa en hemsida hos oss behövs inte mycket! Allt som krävs är att ni registrerar er resturang och beskriver er verksamhet med kontaktinformation, öppettider och plats. Vi ser sedan till att er information blir synlig mot era kunder.

Menyer

Menyerna består självklart av alla era rätter som ni erbjuder besökarna. Varesig ni jobbar mest med avhämtning eller dine-in så hjälper vi er att skapa snygga och tydliga digitala menyer. Detta så era besökare lätt kan hitta sina nya favoriter. Vi tillåter er att skapa så många menyer ni önskar. Allt under ett tak hos oss på Pixxa.

Rätter

Era rätter är det som definierar er och det är viktigt för er att synas med enkel och tydlig information till era besökare. Hos oss kan det knappt vara enklare att hantera och presentera era rätter.

Vårat system tillåter er att snabbt lägga till, redigera eller ta bort rätter för er resturang. Vi hjälper er att skapa en tydlig bild av erat utbud, så ni kan fokusera på att skapa de bästa rätterna ni kan!

Vad tycker våra kunder?

Pixxa gör det väldigt enkelt för oss att uppdatera våra lunchmenyer utan att behöva prata med vår webbyrå eller hantera massa filer!

Daniel S. - Resturangägare

Ett självklart val för oss, jättenkelt att komma igång och få upp våra menyer på vår egna sajt.

Muhammed A. - Pizzeria Milano

Superenkelt att få upp våra olika menyer för lunch, dricka eller al a carte! Fungerar jättebra!

Omar Y. - Oliven